Sikta klämmugg

Siktamuggen har jag drejat till mina grannar på Sikta Stenugnsbageri. Den finns i tre olika varianter. En stor tekopp som rymmer ca 4-5dl och en "klämmugg" utan öra. Den här varianten har inget öra men små inbuktningar där man kan sätta fingrarna. Därför kallas den klämmugg. Muggen är mycket tunt drejad och trevlig att dricka ur.  Den rymmer ca 2,5dl och tål diskmaskin och mikro. 


Om Sikta Stenugnsbageri

I en gammal ladugård finns sedan 2018  ett modernt hantverksbageri. Här flödar ägarnas entusiasm och erfarenhet inom yrket. Josefin Karlsson och Petra Kristoffersson  vill skapa en plats där man kan känna lugn och där naturen är nära. 

På Sikta Stenugnsbageri arbetar man med rena råvaror som är noga utvalda med minsta möjliga avtryck på miljön. Efter säsong och tillgång används närproducerade råvaror, och man  strävar också efter att använda ekologiska varor.

Hos Sikta Stenugnsbageri erbjuds allt från långjästa surdegsbröd, sötebröd, tårtor, konfektyr och något matnyttigt. Har du vägarna förbi är du varmt välkommen!

180 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Blomvas

Blomvas

600 kr
Frukostskål

Frukostskål

Slutsåld
Vitlöksrivare

Vitlöksrivare

Slutsåld
VisaMasterCardKlarna